Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie.

Více informací
Přijmout všechny cookies Personalizovat
Přijmout zvolené cookies

Želatina

Nejprodávanější produkty

  • Dino I.
    Dino 1.

    Obsah balení: 1 kus vykrajovátka. Materiál: pocínovaný potravinářský...

    26,00 Kč
  • Dino III.
    Dino 3.

    Obsah balení: 1 kus vykrajovátka. Materiál: pocínovaný potravinářský...

    26,00 Kč
  • Dino V.
    Dino 5.

    26,00 Kč
  • Dino IV.
    Dino 4.

    Obsah balení: 1 kus vykrajovátka. Materiál: pocínovaný potravinářský...

    26,00 Kč
  • Dino II.
    Dino 2.

    Obsah balení: 1 kus vykrajovátka. Materiál: pocínovaný potravinářský...

    26,00 Kč
  • Stromek
    Stromek

    Obsah sady: 1 kus vykrajovátka. Materiál: pocínovaný potravinářský...

    50,00 Kč
  • Hvězdička nepravidelná velká
    Hvězdička nepravidelná velká

    Obsah balení: 1 kus vykrajovátka. Materiál: nerez Rozměr: 78x56mm Výška...

    25,00 Kč
  • Letadlo Sm
    Letadlo Sm

    Rozměr: 63mmx63mm Výška plechu: 20mm

    25,00 Kč
  • Perníček (133mm) XL
    Perníček (133mm) XL

    Obsah balení: 1 kus vykrajovátka. Materiál: nerez Rozměr: 133mm

    50,00 Kč
  • Sob SM V
    Sob SM V

    Obsah balení: 1 kus vykrajovátka. Materiál: pocínovaný potravinářský...

    50,00 Kč

Nové produkty

Prohlédnuté produkty

Nové Agar-agar 700 E406 (50 g) Zobrazit větší

Agar-agar 700 E406 (50 g)

Nový produkt

Želírovací přípravek je vyroben z mořských řas. Použití na želírování ovocných šťáv, zeleninových vývarů, ochucených vod apod.

Balení: 50g

Více informací

1 Položka

Upozornění: poslední kus skladem!

58,00 Kč s DPH

Přidat na seznam přání

Více informací

Šedobílý jemný prášek bez chuti a zápachu.

Použití: cukrárenské želé, pudinky, marmelády, želatinové dorty bez krému.

Použití v molekulární kuchyni: zahušťovadlo s opakovaným použitím, želírující činidlo, emulgátor, stabilizátor.

Není vhodný do kyselého prostředí.

Návod na přípravu: odměřené množství (například 5g agaru na 1 litr vody) se nasype do studené vody a za stálého míchání se zahřeje na teplotu 75-80 °C, kdy se plně rozpustí.  VÝROBEK SE MUSÍ NALÉVAT HORKÝ, PŘI NIŽŠÍCH TEPLOTÁCH HRUDKOVATÍ. Po zchlazení na 50°C vzniká jasné, pevné, elastické želé. Nespotřebované želé lze uložit v chladničce a po zahřátí na 80°C se získá opětovně tekutá konzistence.

Agar-agar obsahuje železo, vápník, jód a další stopové prvky. 

Velmi účinně snižuje cholesterol. Je vhodný pro osoby s vysokým tlakem. 

Když prochází Agar-agar zažívacím traktem, sbírá staré usazeniny a čistí vnitřnosti.

Při vysoké konzumaci má mírně projímavé účinky a je velmi snadno stravitelný.