Tento eshop používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Více informací |
Přijmout všechny cookies Personalizovat |
Přijmout zvolené cookies |
Žádné produkty
Forma je vhodná do trouby, mrazáku i myčky (-40°C až +250°C). Balení...
Forma je vhodná do trouby, mrazáku i myčky (-60°C až +230°C). Balení...
Forma je vhodná do trouby, mrazáku i myčky (-60°C až +230°C). Balení...
Cukrová hmota určená na potahování dortů, ideální pro použití ve vlhkých...
S FunCakes Metallic Spray Silver můžete dát svým dortům, čokoládě,...
Návod k použití: V misce pomocí mixéru smíchejte 250g prášku s 250 ml...
Složení: práškový cukr, glukóza, bramborový škrob, ztužený rostlinný...
Složení: práškový cukr, glukóza, bramborový škrob, ztužený rostlinný...
Glukóza je směs sacharidů získaných enzymovou hydrolýzou pšeničného...
Rozměr: 1,8-3cm Použití: Do formičky natlačíme modelovací hmotu, která...
Rozměry: včelky 2,3cm, plástev 12,5 x 11,5cm Použití: Do formičky...
Profesionální gelová dekorativní barva. Dekorativní výrobek, není určen...
Vysoce kvalitní přírodní Aroma citrón Dr.Oetker na bázi slunečnicového...
Tato náplň je ideální pro přípravu svěžích dortů, cupcakes i malých...
Tato náplň je ideální pro přípravu svěžích dortů, cupcakes i malých...
Tato náplň je ideální pro přípravu svěžích dortů, cupcakes i malých...
Jedlé květy jsou skvělou volbou, pokud chcete vaše dezerty udělat...
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo. Obsah kakaové sušiny min. 77%
Složení: mléčná čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko,...
Složení: bílá čokoláda (cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko,...
Složení: čokoláda (kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor E322...
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota,...
Sada obsahuje 31 špiček, 2 plastové adaptéry, 2 hřebíky na tvorbu květin...
Složení: cukr, aroma ethylvanilin 0,26% Nutriční hodnoty ve 100 g:...
Velikost: 8 cm Třpytivý design zlatého třpytu bezpečný pro...
Velikost: 8 cm Třpytivý design zlatého třpytu bezpečný pro...
Velikost: 8 cm Třpytivý design zlatého třpytu bezpečný pro...
Velikost: 8 cm Třpytivý design zlatého třpytu bezpečný pro...
Velikost: 8 cm Třpytivý design zlatého třpytu bezpečný pro...
Velikost: 8 cm Třpytivý design zlatého třpytu bezpečný pro...
Velikost: 8 cm Třpytivý design zlatého třpytu bezpečný pro...
Obsah balení: 10ks barevných svíček a 10ks barevných stojánků Rozměr (se...
Složení: cukr, kakaová hmota, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko,...
Okouzlující růžový odstín těchto perel dodává vašim výtvorům nádech...
Čokoládové perly jsou ideální pro zdobení dortů, koláčů, koblih,...
Čokoládové perly jsou ideální pro zdobení dortů, koláčů, koblih,...
Čokoládové perly jsou ideální pro zdobení dortů, koláčů, koblih,...
Tyto zlaté čokoládové perličky jsou luxusní lahůdka pro milovníky...
Slazený krém ze celoztužených rostlinných tuků, tepelně zpracován UHT,...
Složení: voda, barvivo: E129, E122, E133, E104, E110, E124, E102,...
Objem 190 ml Složení: voda, glukózový sirup, zahušťovadlo: agar E406,...
Složení: Kakaový prášek, regulátor kyselosti uhličitan draselný....
Vysoce kvalitní, tmavé kakao holandského typu s vysokým obsahem...
Velikost: 4,6 x 6,4cm, v.5,3cm Použití v rozmezí teplot -18°C +70°C...
Pro vyhlazení marcipánu na potaženém dortu. Rozměry cca 17 x 8,5 cm.
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo. Obsah kakaové sušiny min. 77%
Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor E322 (slunečnicový lecitin), přírodní vanilkové aroma. Obsah kakaové sušiny min. 71 %.
Polevu nahříváme nad parou, ale opatrně, voda nesmí vřít a max. teplota polevy by neměla přesáhnout 45°C. Nejlépe se osvědčil způsob nahřívání polevy ve skleněné nebo keramické misce v mikrovlnné troubě. Polevu můžeme využít na různé účely a podle toho budeme pak postupovat i se zahříváním a rozpouštěním.
Polevu nahříváme nad parou, ale opatrně, voda nesmí vřít a max. teplota polevy by neměla přesáhnout 45°C. Nejlépe se osvědčil způsob nahřívání polevy ve skleněné nebo keramické misce v mikrovlnné troubě. Polevu můžeme využít na různé účely a podle toho budeme pak postupovat i se zahříváním a rozpouštěním.
Polevu nahříváme buď nad parou, ale opatrně, voda nesmí vřít a max. teplota polevy by neměla přesáhnout 45 st. Nejlépe se osvědčil způsob nahřívání polevy ve skleněné nebo keramické misce v mikrovlnné troubě.
Polevu nahříváme buď nad parou, ale opatrně, voda nesmí vřít a max. teplota polevy by neměla přesáhnout 45 st. Nejlépe se osvědčil způsob nahřívání polevy ve skleněné nebo keramické misce v mikrovlnné troubě.
Polevu nahříváme buď nad parou, ale opatrně, voda nesmí vřít a max. teplota polevy by neměla přesáhnout 45 st. Nejlépe se osvědčil způsob nahřívání polevy ve skleněné nebo keramické misce v mikrovlnné troubě.
Polevu nahříváme buď nad parou, ale opatrně, voda nesmí vřít a max. teplota polevy by neměla přesáhnout 45 st. Nejlépe se osvědčil způsob nahřívání polevy ve skleněné nebo keramické misce v mikrovlnné troubě.
Polevu nahříváme buď nad parou, ale opatrně, voda nesmí vřít a max. teplota polevy by neměla přesáhnout 45 st. Nejlépe se osvědčil způsob nahřívání polevy ve skleněné nebo keramické misce v mikrovlnné troubě.
Polevu nahříváme buď nad parou, ale opatrně, voda nesmí vřít a max. teplota polevy by neměla přesáhnout 45 st. Nejlépe se osvědčil způsob nahřívání polevy ve skleněné nebo keramické misce v mikrovlnné troubě.
Polevu nahříváme buď nad parou, ale opatrně, voda nesmí vřít a max. teplota polevy by neměla přesáhnout 45 st. Nejlépe se osvědčil způsob nahřívání polevy ve skleněné nebo keramické misce v mikrovlnné troubě.
Složení: cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, sušené mléko plnotučné, emulgátory (sojový lecitin, polyglycerol-polyricin-oleát), vanilkový extrakt Bourboun Madagaskar. Může obsahovat stopy ořechů. Obsah kakaové sušiny mini. 36 %.
Hotová hořká poleva v peckách vysoké kvality, velmi dobře rozpustná. Pro svůj lesk je ideální k dekoraci a zejména k máčení čajového pečiva a vánočního cukroví.
Bílá poleva v peckách vysoké kvality je velmi dobře rozpustná. Pro svůj lesk je ideální k dekoraci a zejména k máčení čajového pečiva a vánočního cukroví.
Po hořké, mléčné a bílé čokoládě je ruby čokoláda nejporozuhodnější objev za posledních 80 let. Oslnivý zázrak matky přírody, který přináší naprosto nový chuťový zážitek a unikátní barvu. Zrozen z rubínového kakaového bobu, bez přidaných barviv, bez přidaných ovocných příchutí.
Obsah kakaové sušiny min. 70,5% Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo se sníženým obsahem tuku, emulgátor E322 sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 2259 kJ/540 kcal, tuky 38,9 g (z toho nasycené 23 g), sacharidy 31 g (z toho cukry 26 g), bílkoviny 8,8 g, sůl 0,02 g Hmotnost: 400g Země původu: Belgie
Obsah kakaové sušiny min. 33,6% Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor E322, sojový lecitin, přírodní vanilkové aroma. Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 2356 kJ/563 kcal, tuky 36 g (z toho nasycené 22 g), sacharidy 51 g (z toho cukry 50 g), bílkoviny 7 g, sůl 0,21 g Hmotnost: 400g Země původu: Belgie
Obsah kakaové sušiny min. 54,5% Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor E322 sójový lecitin, přírodní vanilkové aroma Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 2307 kJ/551 kcal, tuky 37g (z toho nasycené 22 g), sacharidy 46 g (z toho cukry 43 g), bílkoviny 5,1 g, sůl 0,01 g Hmotnost: 1kg Země původu: Belgie
Výběrová mléčná čokoláda made in Italy, s vysokým obsah kakaapřevážně původem z Ecuadoru (36%) a kakaového másla (34%), s garancí původu, vyvážené, zemité, kakaové chuti. Vhodná pro modelování, potahování, plnění, polévání, do ganache 1,5:1 se smetanou a výrobu pralinek.
Výběrová čokoláda made in Italy.Hořká čokoláda vhodná pro modelování, potahování, do fontán a výrobu pralinek.Obsah kakaa: 73%, obsah kakaového másla: 42%.Složení: kakaová hmota, cukr, kakaové máslo, emulgátor: sójový lecitin, přírodní vanilkový extrakt.Temperační teploty: rozehřívání 45-50°C, krystalizace 29-30°C, pracovní 30,8°C.
Intenzivní vyvážená karamelová čokoláda se smetanovými tóny, máslovou chutí a jemnou špetkou soli. Vytvořena a zpracována z výběrových ingrediencí jako jsou karamelizovaný cukr a mléko. GOLD má intenzivní vyváženou karamelovo-čokoládovou chuť s bohatými smetanovými tóny a jemnou špetkou soli. GOLD hýří karamelovými odstíny se zlatým nádechem.
Jahodově zbarvená a ochucená bílá čokoláda. Vyrobené z belgické bílé čokolády Callebaut®, kombinuje smetanovou a karamelovou sladkost se zřejmou jahodovou příchutí. S jejich standardní tekutostí můžete Strawberry Callets™ použít pro stejný široký rozsah použití, jako tradiční čokolády Callebaut. Navíc jsou vynikající pro dochucování krémů, pěn a náplní...
Hmotnost: 250g Složení: cukr, nehydrogenované rostlinné tuky (palmojádrový, palmový), sušená syrovátka, sušené odstředěné mléko, emulgátor (E322 slunečnicový lecitin), přírodní citrónové aroma, barvivo (kurkumín, karoteny). Může obsahovat stopy sóji. Bezlepkový
Hmotnost: 250g Složení: cukr, plně ztužený palmojádrový tuk, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku 14%, emulgátor (E322 sojový lecitin, aroma (vanilin) Země původu: Itálie
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, kakaová hmota, emulgátor E322 (sójový lecitin), vanilkový extrakt Obsah kakaové sušiny min. 34%. Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 2326 kJ/561 kcal, tuky 36 g (z toho nasycené 22,3 g), sacharidy 50,2 g (z toho cukry 49,4 g), vláknina 1,9g, bílkoviny 7 g, sůl 0,15 g
Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor E322 (sójový lecitin), vanilkový extrakt Obsah kakaové sušiny min. 29%. Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 2356 kJ/568 kcal, tuky 36 g (z toho nasycené 22,3 g), sacharidy 54,5 g (z toho cukry 54,5 g), bílkoviny 5,9 g, sůl 0,15 g
Hmotnost: 500g Složení: cukr, kakaové máslo, sušené plnotučné mléko, emulgátor (E322 slunečnicový lecitin), vanilkový extrakt. Obsah kakaové sušiny nejméně 31%.
Hmotnost: 500g Složení: cukr, kakaové máslo, sušené mléko, kakaová hmota, emulgátor (E322 sojový lecitin), vanilkové aroma. Obsah kakaové sušiny nejméně 32%.
Možno použít jako samostatnou ozdobu nebo rozpustit pro zdobení dortů, zákusků a cukroví či výrobu filigránků nebo jiných čokoládových ozdob.
Složení: cukr, plně ztužené rostlinné tuky (palmojádrový), sušené odstředěné mléko (10%), kakaový prášek se sníženým obsahem tuku (4%), laktóza, emulgátor (E322 sójový lecitin), aroma (vanilin). Může obsahovat stopy mléka, jader ořechů. Hmotnost: 1kg