Poleva a hmoty k modelování a potahování

  • Stránky: « Předchozí 1 2 3 4 5
  • 1745.Wonder paste 1kg (White s příchutí mandle)

    Poleva a hmoty k modelování a potahování

    Exkluzivní, elastická potahovací cukrová hmota bílé barvy s mandlovou příchutí. Je ideální zejména k potahování velkých ploch dortů, krásně přilne, netrhá se, zůstává dlouho měkká a přitom pevná. V lednici nevlhne, rovněž je dlouho stabilní i k šlehačkovým povrchům. Lze ji vyválet na tenké pláty. Perfektně se barví gelovými barvami a je vhodná i na mražené výrobky, nepraská. Díky výborným elastickým vlastnostem ji lze dobře spojit s rozpuštěnou vlažnou čokoládou nebo čokoládovými polevami. Při použití pravých čokolád je dobré do hmoty zapracovat i trochu glukózy. Spojením hmoty s čokoládou vzniká další perfektní produkt, který ohromí svojí chutí. Při práci s hmotou doporučujeme pracovní plochu poprášit moučkovým cukrem nebo škrobem, aby byl usnadněn přenos z vyvalovací desky na potahovaný povrch. Při intenzivním propracovávání hmoty se hmota zahřívá a stává se hodně tažnou. Proto doporučujeme při prohnětení barev, hmotu ponechat několik málo minut odpočinouta tím i zchladnout
    Cena:150.00
  • 1745.Wonder paste 1kg (White) (trvanlivost do 22.10.2017)

    Akce |Poleva a hmoty k modelování a potahování

    Exkluzivní, elastická potahovací cukrová hmota bílé barvy, jemné lahodné chuti, dá se s úspěchem dochucovat esencemi. Je ideální zejména k potahování velkých ploch dortů, krásně přilne, netrhá se, zůstává dlouho měkká a přitom pevná. V lednici nevlhne, rovněž je dlouho stabilní i k šlehačkovým povrchům. Lze ji vyválet na tenké pláty. Perfektně se barví gelovými barvami a je vhodná i na mražené výrobky, nepraská. Díky výborným elastickým vlastnostem ji lze dobře spojit s rozpuštěnou vlažnou čokoládou nebo čokoládovými polevami. Při použití pravých čokolád je dobré do hmoty zapracovat i trochu glukózy. Spojením hmoty s čokoládou vzniká další perfektní produkt, který ohromí svojí chutí. Při práci s hmotou doporučujeme pracovní plochu poprášit moučkovým cukrem nebo škrobem, aby byl usnadněn přenos z vyvalovací desky na potahovaný povrch. Při intenzivním propracovávání hmoty se hmota zahřívá a stává se hodně tažnou. Proto doporučujeme při prohnětení barev, hmotu ponechat několik málo minut odpočinouta tím i zchladnout
    Cena:150.00
  • 10545.MONTANA - sypká směs vhodná k výrobě hmoty na potahování

    Poleva a hmoty k modelování a potahování

    Složení:Cukr, sušené mléko, glukózový sirup, stabilizátor (E415), aroma, barvivo (E171)

    Hmotnost: 1kg
    Cena:122.00
  • 1704.Marcipán 1:3 (1,25kg) (Trvanlivost 14.02.2018)

    Poleva a hmoty k modelování a potahování

    Mandlový marcipán - zde jsou mandle v poměru 25%. Jedná se o světlejší i pevnější marcipán vhodný na potahování i modelování. Další zpevnění docílíte zapracováním jemného moučkového cukru. Hmotnost 1,25 kg
    Alergeny: 8
    Cena:211.00
  • 1704.Marcipán 1:3 - 2,5 kg (Trvanlivost 14.02.2018)

    Poleva a hmoty k modelování a potahování

    Marcipán pro modelování, potahování a zdobení dortů.

    Složení: cukr, mandle, stabilizátor E420, zahušťovadlo E466, kyselina E330, invertáza.

    Použití: Připraveno k použití, optimální pracovní teplota je 21°C.

    Hmotnost: 2,5kg

    Skladování: v chladu do 20°C
    Cena:400.00
  • Stránky: « Předchozí 1 2 3 4 5