Helenčino pečení

  • Stránky: Helenčino pečení|Novinky » Září 2017
  • Sváteční cukroví - Helenčino pečení

    Helenčino pečení

    Kuchařka plná receptů, fotografií, postupů, rad a návodů.

    Všechny recepty na drobné cukroví a řezy jsem osobně vyzkoušela a nafotila. U každého receptu je fotografie a rozpis surovin s postupem.

    Dále v kuchařce najdete recepty na krémy a polevy, rady a tipy jak na to.

    Jak vyrobit miniaturní dekorace z modelovací hmoty?
    Jak jimi nazdobit cukroví pro váš sváteční stůl?
    Už jste zkoušeli pracovat se strukturální fólií, díky níž bude vaše cukroví vypadat jako z vyhlášené cukrárny? Ne? Přitom práce s ní je tak jednoduchá!

    Cukroví, řezy i sladké zdobení, které v knize najdete, zvládnou připravit i začátečnice.
    Nemějte obavy, že to, či ono nezvládnete. Určitě zvládnete!!!
    Věřte, že Sváteční cukroví z řady kuchařek Helenčino pečení přinese do Vaší kuchyně pořádnou dávku voňavé a sladké atmosféry

    100 stran
    Vazba: brož, křídový papír
    Rozměr: 240 x 160 mm
    Rok vydání: 2015

    Vydavatel: Nakladatelství Josef Vybíral
    ISBN: 978-80-88098-03-4
    Doporučená prodejní cena: 158,- Kč
    Cena:158.00
  • Helenčino pečení / Zámecké cukroví

    Helenčino pečení

    Třetí kniha z řady Helenčino pečení

    Žádné zámecké pohoštění v dobách minulých, kdy během týdenní slavnosti dokázali hosté spolu se služebnictvem spořádat i 40 jelenů, dva tucty skřivanů a stovky kusů drůbeže, vypít k tomu sto sudů vína a ještě víc piva, se nikdy neobešlo bez vysoké spotřeby mouky, cukru, hrozinek a mandlí, medu, máku, jablek, smetany či másla a dalších surovin.
    Cukráři z nich tvořili neuvěřitelné sladké dobroty. Některé z úprav, starých i dvě stě let, se dochovaly dodnes a v českých a moravských rodinách doslova zdomácněly.
    Kniha obsahuje 63 takovýchto receptů. A je pravda, že všechny řezy, krémové dortíky i pasionky převelice chutnaly na zámeckých stolech stejně jako v současných domácnostech.

    Vychází 4.5.2016

    Vazba: brož, křídový papír
    Rozměr: 240 x 160 mm
    Rok vydání: 2016

    Cena:158.00
  • Helenčino pečení / Rodinné recepty

    Helenčino pečení

    Čtvrtá kniha z řady Helenčino pečení

    Nejlepší cukroví umí upéct Češky a Slovenky. V další z řady oblíbených knížek HELENČINO PEČENÍ najdete recepty některých z nich. Nadšené cukrářky představují své rodinné „poklady“, které si předávají z generace na generaci.

    „Ze všech 63 neskutečně dobrých sladkostí se dá těžko vybrat a doporučit ta nejlepší a nejlahodnější, ale určitě stačí postavit na stůl váhu, nakoupit mouku, cukr a vejce, ušlehat krém či uvařit pudink… A pak už jen začít podle popisu,“ říká populární cukrářka a autorka RODINNÝCH RECEPTŮ Helena Vybíralová.

    Tentokrát si k pečení přizvala tři kolegyně Libuši, Marii a Janu. Všechny ovládají cukrářské řemeslo na jedničku. A hvězdičku k tomu. Dávno objevily, že i něco tak všedního, jako je pečení cukroví, dortů, koláčů nebo řezů, může být věda, umění a krása zároveň. Více se dovíte v rozhovorech s nimi. Určitě si je přečtěte. A hlavně PEČTE, TVOŘTE, BAVTE SE!


    Vychází 3.10.2016

    Vazba:brožovaná, lesklý potah, tištěno na křídovém papíře
    Rozměr: 240 x 160 mm
    Počet stran: 96
    Rok vydání: 2016

    Cena:162.00
  • Helenčino pečení / Bezlepkové recepty

    Helenčino pečení|Novinky » Září 2017

    Pátá kniha z řady Helenčino pečení

    Libujete si také v překvapeních? Nic není nemožné. Z mouky, karobového, kypřicího nebo pudinkového prášku – samozřejmě bez lepku – se dají vykouzlit neuvěřitelně chutné kousky vánočního cukroví, nadýchané koláče a buchty i osvěžující moučníky jako sen.

    Počet stran: 88
    Vazba: brožovaná, lesklý potah, tištěno na křídovém papíře
    Rozměr: 160 x 240 x 6 mm
    Rok vydání: 2017
    Cena:165.00
  • Stránky: Helenčino pečení|Novinky » Září 2017