Cukrářská směs

  • Stránky: Cukrářská směs
  • 13511.Šťávové pojidlo Super-Klardick (váže vodu) 200g

    Novinky » Duben 2019|Cukrářská směs

    Používá se především pro zadržení vody ze zmraženého nebo kompotovaného ovoce. Je neutrální chuti, stabilní při pečení, vaření a zamražování. Při aplikaci mraženého ovoce na cukrářské výrobky se před použitím ovoce na cukrářské výrobky se před použitím ovoce jemně prosype Super-Klardickem. Je použitelné také v kombinaci se želatinou. Za tepla je použitelný pro ovocné náplně, do bublanin nebo ovocných dortů. Přilne k povrchu ovoce, pohltí tekutinu a z dortu nebo z pečeného korpusu nevytéká šťáva.

    Návod k použití: 1000gtekutiny až 300g cukru, 150g Super-Klardick. Smíchejte Super-Klardick s cukrem a až poté nasypte do tekutiny a postupně vmíchejte do výrobku. (pro řidší glazuru je možné zvýšit dávkování vody)

    Složení: acetylovaný zesítěný adipát škrobu, acetylovaný zesítěný fosfát škrobu, cukr.
    Cena:60.00
  • Mandlová mouka 100% 1 kg (28.2.2019)

    Cukrářská směs

    Mandlová moučka z jemně namletých a blanšírovaných (loupaných) mandlí. Mouka je vhodná pro cukrářskou výrobu. Používá se na výrobu makronek, na zjemnění korpusů (bisquitů), lineckých těst atd. Tato 100% mandlová mouka je vhodná pro celiatiky.

    Skladování: při teplotě 5°C - 7°C, v suchu a chladu

    Země původu:Itálie
    Cena:390.00
  • 10573.Kakaový krém 0,5kg na špičky (Bolero Instant) (Trvanlivost do 19.09.2019)

    Cukrářská směs

    Směs určená především pro výrobu tukového kakaového krému jako obalu likérových špiček. Bolero instant lze úspěšně použít jak s tukem, tak s margarínem. Výsledný krém má dobrý nášleh, stabilitu i chuť.

    Použití: 500 g Boelero instant, 225 g voda, 400 g ZeLa Creme. Bolero instant zašleháme s vodou a necháme cca. 10 min odstát, poté našleháme s tukem.

    Složení: cukr, kakao, sójová mouka plnotučná, rostlinný tuk sušený, modifikovaný škrob E1414

    Alergeny: 6
    Cena:64.00
  • 10677.Topmix instantní mléčný krém s vanilkovou příchutí 0,5 kg (Trvanlivost do 11.09.2019)

    Cukrářská směs

    Instantní mléčný krém vhodný pro plnění cukrářských výrobků, pro přípravu zmrzlinových směsí či mléčných koktejlových nápojů.

    Náplň do likérových špiček: 800 g Topmix, 400 g cukr moučka, 100 g rum, 600-750 g voda. Všechny suroviny najednou lehce našleháme (zamícháme metličkou).

    Mléčný nápoj: 1000 g Topmix, 1800-2200 g voda. Vychlazenou vodu šleháme s Topmixem cca. 3 min.

    Mléčný koktejl: 1000 g Topmix, 1000 g voda, 1000 g ledová tříšť. Vychlazenou vodu šleháme s Topmixem cca. 3 min. Přidáme ledovou tříšť a podáváme.

    Složení: mléko plnotučné sušené, cukr, podmáslí sušené, sušený mléčný výrobek (laktóza, mléčná bílkovina, rostlinný a živočišný tuk, sušený kukuřičný sirup, hydrogenovaný rostlinný olej, aroma), emulgátor E472a, barvivo E160, zahušťovadlo E466, aroma
    Alergeny: 7
    Cena:86.00
  • 10516.Vanilmix 0,5kg (Trvanlivost: 3.9.2019)

    Cukrářská směs

    Směs pro přípravu pudinkového krému za studena, vhodný do krémů cukrářských výrobků i jako náplň do pečených výrobků.

    Základní receptura: 1000 g Vanilmix, 2800 g voda (studená). Do Vanilmixu za stálého míchání metlou vlijeme celé množství vody, hmotu vymícháme do hladka a poté necháme 10 min. odstát.

    Složení: cukr, modifikovaný škrob E1414, mléko sušené plnotučné, sušená syrovátka, zahušťovadlo E401, želírující látky (E516, E450iii), sušený mléčný výrobek (laktóza, mléčná bílkovina, rostlinný a živočišný tuk, sušený kukuřičný sirup, hydrogenovaný rostlinný olej, aroma), barvivo E160a, aroma

    Alergeny: 7
    Cena:66.00
  • Stránky: Cukrářská směs