Šlehačka, ztužovače

  • Stránky: Šlehačka, ztužovače
  • 10646.Šlehačka 500ml rostlinná HOPLÁ (neslazená) , exp. 19.2.2019

    Šlehačka, ztužovače

    Krém z rostlinných tuků, bez cukru, tepelně zpracován UHT, balen moderní technologií v aseptickém prostředí do obalu tetra pak, s dlouhou záruční lhůtou. Použití: jako náhrada za živočišnou smetanu, zejména v gastronomii - k vaření, na omáčky, ke zjemňování omáček, při přípravě studených předkrmů. V cukrářské výrobě na zákusky, poháry, vařený pařížský krém, na výrobu šlehaných ochucených krémů a zmrzlin. Doporučuje se šlehat při teplotě výrobku 5°C až 8°C, dle potřeby lze vzhledem k vysokému stupni konzistence ředit vodou nebo mlékem, a to v poměru 200 ml vody (mléka) na 1 lt šlehačky. Po otevření tetra paku uchovávat v lednici a spotřebovat do 3-4 dnů.

    Složení:voda, rostlinné tuky (28,5%), rozpustná rostlinná vláknina, mléčná bílkovina, sůl, stabilizátory (E420ii, E460i, E339, E466), emulgátory (E472e, E322, E472b), aroma, barvivo (E160a).

    Výrobce: Cooperlat Soc. Coop./Jesi/Itálie
    Cena:37.00
  • 10568.Šlehačka rostlinná HOPLÁ (neslazená) 1000ml

    Šlehačka, ztužovače

    Krém z rostlinných tuků, bez cukru, tepelně zpracován UHT, balen moderní technologií v aseptickém prostředí do obalu tetra pak, s dlouhou záruční lhůtou. Použití: jako náhrada za živočišnou smetanu, zejména v gastronomii - k vaření, na omáčky, ke zjemňování omáček, při přípravě studených předkrmů. V cukrářské výrobě na zákusky, poháry, vařený pařížský krém, na výrobu šlehaných ochucených krémů a zmrzlin. Doporučuje se šlehat při teplotě výrobku 5°C až 8°C, dle potřeby lze vzhledem k vysokému stupni konzistence ředit vodou nebo mlékem, a to v poměru 200 ml vody (mléka) na 1 lt šlehačky. Po otevření tetra paku uchovávat v lednici a spotřebovat do 3-4 dnů.

    Složení:voda, rostlinné tuky (28,5%), rozpustná rostlinná vláknina, mléčná bílkovina, sůl, stabilizátory (E420ii, E460i, E339, E466), emulgátory (E472e, E322, E472b), aroma, barvivo (E160a).

    Výrobce: Cooperlat Soc. Coop./Jesi/Itálie
    Cena:61.00
  • 10569.Šlehačka rostlinná HOPLÁ (slazená) 200ml

    Šlehačka, ztužovače

    Slazený krém (200ml) z rostlinných tuků, tepelně zpracován UHT, balen moderní technologií v aseptickém prostředí do obalu tetra pak, s dlouhou záruční lhůtou. Použití: ke šlehání jako náhrada za živočišnou smetanu. Využití v cukrářské výrobě na zákusky, poháry, pařížský krém, na výrobu šlehaných ochucených krémů a zmrzlin. Po otevření tetra paku uchovávat v lednici a spotřebovat do 3-4 dnů.

    Složení:voda, rostlinné tuky (26,7%), cukr, mléčná bílkovina, sůl, stabilizátory (E420ii, E463), emulgátory (E472e, E322, E472b), aroma, barvivo (E160a).

    Výrobce: Cooperlat Soc. Coop./Jesi/Itálie
    Cena:29.00
  • 10567.Šlehačka rostlinná HOPLÁ (slazená) 1000ml

    Šlehačka, ztužovače

    Slazený krém z rostlinných tuků, tepelně zpracován UHT, balen moderní technologií v aseptickém prostředí do obalu tetra pak, s dlouhou záruční lhůtou. Použití: ke šlehání jako náhrada za živočišnou smetanu. Využití v cukrářské výrobě na zákusky, poháry, pařížský krém, na výrobu šlehaných ochucených krémů a zmrzlin. Doporučuje se šlehat při teplotě výrobku 5°C až 8°C, vzhledem k vysokému stupni konzistencelze ředit vodou nebo mlékem v poměru 200 ml vody (mléka) na 1 lt šlehačky. Po otevření tetra paku uchovávat v lednici a spotřebovat do 3-4 dnů.

    RECEPTURA NA PAŘÍŽSKÝ KRÉM 1 l rostlinné šlehačky Hopla 0,25 l vody nebo mléka 200 g cukru 70 g kakaa Postup: Suroviny smícháme a uvaříme. Čokoládový krém necháme vychladnout a min. 6 hodin odpočinout. Po odpočinutí šleháme ručním nebo elektrickým šlehačem.

    Složení:voda, rostlinné tuky (26,7%), cukr, mléčná bílkovina, sůl, stabilizátory (E420ii, E463), emulgátory (E472e, E322, E472b), aroma, barvivo (E160a).

    Výrobce: Cooperlat Soc. Coop./Jesi/Itálie
    Cena:61.00
  • 10577.Smetana (živočišná) 35% OLDENBURG UHT (trvanlivá) 1 lt/tetra pak

    Šlehačka, ztužovače

    Smetana 35% UHT s trvanlivostí 4 měsíce, balena moderní technologií v aseptickém prostředí do obalu tetra pak, bez konzervačních přípravků. Vysoce kvalitní šlehačka velmi vhodná pro cukrářskou výrobu, po našlehání drží pevný tvar i bez použití ztužovače. Díky své chuti a kvalitě má široké využití v gastronomii. Doporučuje se šlehat při teplotě: 4°C až 5°C, před použitím 24 hodin vychladit v lednici.
    Cena:98.00
  • 10681.Zeesan Neutrál (ztužovač šlehačky) 1kg (Trvanlivost do 25.2.2019)

    Šlehačka, ztužovače

    Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky.
    Složení: cukr, dextróza, želatina, laktóza (mléko) zahušťovadlo E417.
    Použití: 500 g Zeesan Neutral, 625 g voda (cca 25°C), 2500 g šlehačka.

    Zeesan smíchat s vodou. Šlehačku našlehat do konzistence jogurtu, poté vše smíchat. Vložte minimálně na 1 hodinu do lednice a nechce stabilizovat.

    Hmotnost: 1 kg
    Vyrobeno v EU.
    Alergeny: 7
    Cena:160.00
  • Stránky: Šlehačka, ztužovače