Krém z rostlinných tuků, bez cukru, tepelně zpracován UHT, balen moderní technologií v aseptickém prostředí do obalu tetra pak, s dlouhou záruční lhůtou. Použití: jako náhrada za živočišnou smetanu, zejména v gastronomii - k vaření, na omáčky, ke zjemňování omáček, při přípravě studených předkrmů. V cukrářské výrobě na zákusky, poháry, vařený pařížský krém, na výrobu šlehaných ochucených krémů a zmrzlin. Doporučuje se šlehat při teplotě výrobku 5°C až 8°C, dle potřeby lze vzhledem k vysokému stupni konzistence ředit vodou nebo mlékem, a to v poměru 200 ml vody (mléka) na 1 lt šlehačky. Po otevření tetra paku uchovávat v lednici a spotřebovat do 3-4 dnů.
Krém z rostlinných tuků, bez cukru, tepelně zpracován UHT, balen moderní technologií v aseptickém prostředí do obalu tetra pak, s dlouhou záruční lhůtou. Použití: jako náhrada za živočišnou smetanu, zejména v gastronomii - k vaření, na omáčky, ke zjemňování omáček, při přípravě studených předkrmů. V cukrářské výrobě na zákusky, poháry, vařený pařížský krém, na výrobu šlehaných ochucených krémů a zmrzlin. Doporučuje se šlehat při teplotě výrobku 5°C až 8°C, dle potřeby lze vzhledem k vysokému stupni konzistence ředit vodou nebo mlékem, a to v poměru 200 ml vody (mléka) na 1 lt šlehačky. Po otevření tetra paku uchovávat v lednici a spotřebovat do 3-4 dnů.
Slazený krém z rostlinných tuků, tepelně zpracován UHT, balen moderní technologií v aseptickém prostředí do obalu tetra pak, s dlouhou záruční lhůtou. Použití: ke šlehání jako náhrada za živočišnou smetanu. Využití v cukrářské výrobě na zákusky, poháry, pařížský krém, na výrobu šlehaných ochucených krémů a zmrzlin. Doporučuje se šlehat při teplotě výrobku 5°C až 8°C, vzhledem k vysokému stupni konzistencelze ředit vodou nebo mlékem v poměru 200 ml vody (mléka) na 1 lt šlehačky. Po otevření tetra paku uchovávat v lednici a spotřebovat do 3-4 dnů.
RECEPTURA NA PAŘÍŽSKÝ KRÉM 1 l rostlinné šlehačky Hopla 0,25 l vody nebo mléka 200 g cukru 70 g kakaa Postup: Suroviny smícháme a uvaříme. Čokoládový krém necháme vychladnout a min. 6 hodin odpočinout. Po odpočinutí šleháme ručním nebo elektrickým šlehačem.
Smetana 35% UHT s trvanlivostí 4 měsíce, balena moderní technologií v aseptickém prostředí do obalu tetra pak, bez konzervačních přípravků. Vysoce kvalitní šlehačka velmi vhodná pro cukrářskou výrobu, po našlehání drží pevný tvar i bez použití ztužovače. Díky své chuti a kvalitě má široké využití v gastronomii. Doporučuje se šlehat při teplotě: 4°C až 5°C, před použitím 24 hodin vychladit v lednici.
Směs sloužící ke stabilizaci a ochucení lehkých šlehačkových krémů pro moderní cukrářské výrobky. Složení: cukr, dextróza, želatina, laktóza (mléko) zahušťovadlo E417.
Použití: 500 g Zeesan Neutral, 625 g voda (cca 25°C), 2500 g šlehačka.
Zeesan smíchat s vodou. Šlehačku našlehat do konzistence jogurtu, poté vše smíchat. Vložte minimálně na 1 hodinu do lednice a nechce stabilizovat.
Použití: (500g zeesan, 1000g voda ,1000g šlehačka) Zeesan smíchat s vodou. Šlehačku našlehat do konzistence jogurtu, poté vše smíchat. Vložte minimálně na 1 hodinu do lednice a nechte stabilizovat.