10600. Sladká krajka Sweet lace 200 g / sada

Formy a hmoty na krajky

Cena:206.00
zboží skladem
Krajka perfektně drží tvar a nemění svůj objem.
Příprava hmoty je velice jednoduchá stačí pouze smíchat určité množství přípravků s vodou (viz níže).
Je opravdu snadné docílit perfektních výsledků a originálních dekorací.
Krajku lze podle potřeb: - Tvarovat – do 3D motivů, klást více vrstev přes sebe, mačkat, natahovat...(i po 2 měsících, od vyrobení je stále stejně měkká)
-Barvit - jak přidáním práškové, nebo gelové barvy přímo do hmoty.
- Zdobit – sprejem na čokoládu, nebo s metalízou, také poprášením, vybarvováním (práškovou barvou s vodou)
- Vytvářet do zásoby na slavnostní dorty a zákusky.
-Před Vánoci, s touto dekorací můžete ozdobit perníčky a cukroví (velice jednoduché a efektní).
- Lze dozdobit cukrářským zdobením (například máček a perličky z cukru) pomocí lepidla na marcipán.

Další výhodou je menší balení (200g) a přebytečnou hotovou hmotu lze uchovávat 7 dní v lednici.

Výslednou hmotu naneseme na silikonovou formu pro výrobu cukrových krajek - libovolného tvaru: krajky, pásy, lemy.
Doporučujeme nepoužívat alkohol na sladkou krajku, způsobuje vysychání.

Způsob použit: Na připravení 100g výrobku: Nalijte zhruba 56ml vody do mixéru, nebo do hnětače; Přidejte
4 lžičky přípravku 1 (zhruba 42g); Nechte pár minut promíchat;
Vmíchejte lžičku (zhruba 3g) přípravku 2; Míchejte 5-10 minut dokud nezískáte homogenní hmotu bez hrudků; Rozválejte hmotu a vytvarujte do silikonové formy pomocí špachtle; Přebytečnou hmotu vložte do lednice a spotřebujte do 7 dnů;
Nechte osušit na vzduchu 6-8 hodin, nebo vložte do trouby na 10-12 minut při teplotě 80°C.
Pro lepší výsledek po usušení naneste druhou vrstvu na místa, kde hmota chybí. Pro snadné vyjmutí krajky, otočte formu na podložce a pomozte si špachtlí.