10567.Šlehačka rostlinná HOPLÁ (slazená) 1000ml

Šlehačka, ztužovače

Cena:61.00
zboží skladem
Slazený krém z rostlinných tuků, tepelně zpracován UHT, balen moderní technologií v aseptickém prostředí do obalu tetra pak, s dlouhou záruční lhůtou. Použití: ke šlehání jako náhrada za živočišnou smetanu. Využití v cukrářské výrobě na zákusky, poháry, pařížský krém, na výrobu šlehaných ochucených krémů a zmrzlin. Doporučuje se šlehat při teplotě výrobku 5°C až 8°C, vzhledem k vysokému stupni konzistencelze ředit vodou nebo mlékem v poměru 200 ml vody (mléka) na 1 lt šlehačky. Po otevření tetra paku uchovávat v lednici a spotřebovat do 3-4 dnů.

RECEPTURA NA PAŘÍŽSKÝ KRÉM 1 l rostlinné šlehačky Hopla 0,25 l vody nebo mléka 200 g cukru 70 g kakaa Postup: Suroviny smícháme a uvaříme. Čokoládový krém necháme vychladnout a min. 6 hodin odpočinout. Po odpočinutí šleháme ručním nebo elektrickým šlehačem.

Složení:voda, rostlinné tuky (26,7%), cukr, mléčná bílkovina, sůl, stabilizátory (E420ii, E463), emulgátory (E472e, E322, E472b), aroma, barvivo (E160a).

Výrobce: Cooperlat Soc. Coop./Jesi/Itálie