10522.Isomalt - dekorační cukr, 1 kg (Trvanlivost do 31.12.2018)

Agar, alginát, aroma, jedlé lepidlo, lesk, želatina, glazura, cukr ....

Cena:252.00
zboží skladem

Postup při zpracování: Perličky isomaltu rozopuštíme v hrnci dokud nezmizí všechny vzduchové bublinky, aniž bychom přidávali vodu nebo jiné ingredience. Nádobu s rozpuštěným isomaltem chladíme ve studené lázni, a při tom přidáváme na 1 kg isomaltu cca 10 ml vody, kterou můžeme v této fázi obarvit. Po zchlazení nalijeme hmotu na modelovací silikonovou podložku (SPV64 nebo 47680-60) a můžeme začít modelovat pod lampou. Jednou zcela rozpuštěné perly mohou být rozehřáty opakovaně. Pokud však rozehříváme hmotu příliš často, příliš dlouho nebo při teplotách přes +150°C, výrobek bude výrazně křehčí. Při opakovaném rozehřívání proto doporučujeme přidat opět několik kapek vody.